Egy jó fotóval a pillanat örök marad!

Mácsik Zoltán fotográfus vagyok, a Zoltánfotó fotószolgáltatás tulajdonosa.  Munkáim között megtalálható az esküvői fotózás, portréfotózás, kreatív és glamour fotózás, családi, baba és kismamafotózás. Ezen felül saját alkotó fotógráfiával is foglalkozom, mint épületfotózás, enteriőrfotózás, termékfotótás, dokumentarista és street fotózás is.Minden munkámban arra törekszem, hogy a megrendelő tökéletes képeket kapjon arról a pillanatról, amit megélt. Hogy sok-sok év múlva, ha visszanézi a fotókat ugyan azon szép emlékek jussanak eszébe és ne az, hogy a valóságban minden más volt mint a képen.
Legyen szó esküvő, jegyes, portré, glamour, party fotózásról, a jó felszerelésen kívül fontos a stílus, a jó látásmód, és természetesen az összhang a fotóalany és a fotós között. Ehhez garancia a fiatalos lendületes gondolkodás, kreativitás és a közvetlen nyitott természetem. A fotózások lehetnek bárhol az országban. Tudunk menni nagy berendezett bérlehető stúdióba, saját mini stúdióba vagy akár a szabadba is. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. A fotózás előtt minden esetben egyeztetek a megrendelővel, hogy minden fotó úgy és olyan módon készüljön el, ahogy a elképzelték.

 

A Zoltánfoto.hu weboldalon részletes információkat kaphatsz a fotózásokról, és szolgáltatásokról.
 

Selfiebox szolgáltatás:

Az esküvőre, rendezvényre lehetőség van külön selfiebox szolgáltatást kérni. www.selfiepartifoto.hu Ha a fotózást mi csináljuk, akkor a a selfibox szolgátatás díja kedvezményes a rendezvény napjára. A díj a rendelkezésre állási időn múlik.
 

Vintage retró fotóbusz:

Esküvőre vagy rendezvényre eredeti kellék lehet a vintage retro kialakítású VW T4 transporter fotóbusz. Egyedi fényezése, belső kialakítása, és a fotózáshoz használható eszközök összeségében garantálják, a szuper képeket. Tágas belső, így akár esküvői autónak is használható. Elsősorban esküvőkre lett kitalálva berendezve, de más rendezvényeken is felhasználható. A fotózáshoz a kellékeket biztosítom, de természetesen hozni is lehet. Részletek: vintage fotóbusz