Családi jogvédelem ifjú pároknak

Az esküvő, egy rendezvény régen sem volt,  de manapság meg főleg nem olcsó mulatság. Az esküvőre készülő pár több szolgáltatóval is ismeretlenül szerződést köt (jó esetben) és bízik abban, hogy minden rendben lesz a szolgáltatással. Sajnos vannak olyan esetek, ahol komoly nézeteltérések alakulnak ki a pár és a szolgáltató között. Ebben segít a Családi jogvédelmi biztosítás. Ezzel a biztosítással megelőzhető, de ha már kialakult, akkor orvosolható is a kialakult vita. A Családi jogvédelmi biztosítás nem csak jogi tanácsot nyújt, hanem egy jogvita esetén jogi képviseletet is ad, és még a költségeket is átvállalja.

Egy példa:
A rendezvényen egy szolgáltató nem szolgáltat a szerződés szerint megállapodottak szerint, ami miatt a megrendelőnek anyagi, erkölcsi, bármely más kára keletkezik.  Ez egy szerződéses jogvita, melyben a Családi jogvédelmi biztosítás segít jogi tanácsadással, jogi képviselettel (mi adjuk az ügyvédet, nem kell keresni) és a jogi eljárás költségeit is a biztosító fizeti. Természetesen a rossz élményt már megváltoztatni nem tudjuk, de a kár megtérülésében tudunk segíteni.

Abba kell belegondolni, hogy egy esküvő, egy rendezvény esetén menyi szolgáltatóval kell szerződni, ott mennyi lehetőség van a jogvita kialakulására. Sok esetben az embereknek sem pénze, sem ismeretsége nincs arra, hogy egy-egy ilyen helyzetben képviselje érdekeit. A családi jogvédelem ebben tud segíteni, hogy az igazság ne csak odaát legyen.

Természetesen ez a biztosítás nem csak az esküvő ideje alatt és nem csak az esküvővel kapcsolatban védi az ügyfelet, hanem az élet szinte minden területén. Így mint vásárló a garanciális viták esetében, biztosítókkal szemben, lakás vásárlás során, munkajogban, a munkahellyel szemben és még sorolhatnám.

További részletekért érdeklőd: Mácsik Zoltán 0630/4519040